tiistai 11. tammikuuta 2022

Metsien mies Tampereelta tamperelainen puunkaataja Olavi Lehto käytettävissänne erilaisiin piha-alueiden puuston raivauksiin niin raivaussahalla, kuin erilaisilla moottorisahoilla

Metsien mies Tampereelta tamperelainen puunkaataja Olavi Lehto käytettävissänne erilaisiin piha-alueiden puuston raivauksiin niin raivaussahalla, kuin erilaisilla moottorisahoilla.

Yhteydenotot ensisijassa sähköpostilla

Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsup

Käteisellä edetään kohteissa. Kiitämme.
Kotitalousvähennysoikeus töistäni.



-------------- 
Tonttihakkuu / tonttihakkuut Tampere Pirkanmaa, käteisellä edetään kohteissa

Ei viitsi tehdä moninkertaista työtä erillisellä laskutuksella. Laaki ja vainaa, se sodassakin kai oli tavoitteena? Kuitti sähköpostiinne millä olette tilanneet ok?
Kotitalouksille kotitalousvähennyskelpoista on työmme.
  
Kun tehdään kaatosuunnitelmaa puiden kaadoista tai ns tontille suunnitellaan rakennusprojektia, alue täytyy kartoittaa. Kartoituksen yhteydessä suunnitellaan, mitä mahdollisia puita kannattaa ja halutaan säilyttää joko kokonaan tai kelottaa tmv. Tämä voi tarkoittaa täysraivaamista tai osittaista hakkuuta, sillä tontille kannattaa jättää vain hyväkuntoiset puut, jollei erikseen halua jktn keloa pihaansa? Kun kohteen eli tontin koko on pieni, jätetään yleensä vain rajan tuntumassa olevat puut, eikä aina niitäkään. Yleensä pienen pihan tarpeisiin riittää hedelmäpuut esim omena- ja päärynäpuut, kirsikat tmv, näin niistä ei tule rakennuksillekaan myöhemmin haittaa. Jokainen säilytettävä puu mietitään huolella, ettei  niistä koidu harmia jatkossa, siksi suosittelen aina itse kaikki puut nurin. Varaumana vain tuo mistä aiemmin kirjoitin. 
  
Suuremmilla tonteilla hyväkuntoisilla puilla voidaan maisemoida pihaa. Suunnittelu, hakkuu ja raivaaminen hoituu ammattimetsureilta sujuvasti. Hakkuun jälkeen huolehdimme puiden ja risujen poisviennistä tai hakettamisesta suoraan kohteessa pururadaksi poluille tmv. Voimme hoitaa myös kaadettujen puiden karsinnat, palastelut eli tehdä polttopuita, jos niin sovitaan.
---------
 ---------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti